Hastane Yatağı Kiralama

Hastane Yatağı Kiralama

Kariyer Medikal, kısa, uzun vadeli ihtiyaçlar için tam elektrikli, yarı elektrikli ve yoğun bakım hasta yatağı kiralama hizmeti sunmaktadır. Satın aldığınız veya kiraladığınız hasta karyolasını Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine teslim ediyoruz. Eve teslim hizmeti, ev halkının ürün hakkında eğitimi ve yatağın kurulumunu da içerir. Rezervasyon için  bizi arayın ya da rezervasyon formunu doldurun, biz sizi arayalım.
Hasta yatakları, kullanıcının rahatlığını sağlamak için ayarlanabilir baş ve ayak bölgeleri gibi özel özelliklere sahiptir ve özel bakıma ihtiyacı olan insanlar için tasarlanmıştır. Ayarlanabilir yatak yüksekliği, hasta ya da sevdiklerine rahatça ulaşmak isteyen bakım verenlere yardımcı olur. Hasta yatakları genellikle ayarlanabilir yan korkuluklar ve elektronik kontrollere sahiptir.

Hasta Yatağı Kiralarken Veya Satın Alırken Nelere Dikkat Edilir?

·         Hasta yatakları başlıca üç ayarlanabilir özelliğe sahiptir:
1.     Yatağın bütün olarak yüksekliğinin ayarlanabilmesini sağlar.
2.     Yatağın baş kısmının kaldırılabilmesine ve indirilebilmesine olanak sağlar.
3.     Ayak bölümünde yükselme ve alçalma hareket kabiliyeti vardır.
·         Manuel hasta yatakları, yatağın altındaki üç el freni ile ayarlanır. Hastanın bu işlemleri yapabilmesinin çok zor olduğu için yardımcı bir kişinin gücü gereklidir ve krankları çevirme gücünden yoksun olanlar için bu yatakları kullanmak sorun oluşturabilir. Bu tip yatakların ayarlanabilmesi için bu işlemi yapacak olan kişinin bükülme veya diz çökme gibi bazı hareketleri yapması gerekir ve diz veya sırt problemleri olanlar için uygun değildir.
·         Yarı elektrikli hastane yatakları hastanın baş ve ayak pozisyonunu değiştirmek için elektrikli el kumandasına sahiptir. Yatağın bütün olarak yüksekliğini ayarlamak için tek bir elle çevirmeli krank kullanılır.
·         Tam elektrikli yataklar yarı elektrikli yataklarla aynı baş ve ayak yüksekliği ayarlamalarını yapabilir, ayrıca kullanıcıların kumanda üzerindeki tek bir düğmeye basarak yatağın yüksekliğini yükseltmesine ve alçaltmasına olanak sağlar.
·         Yataktan düşme riski olanlar için düşük yükseklikli yataklar önerilir ve yan korkulukların kullanılması tavsiye edilir.
·         Obez hastalar için yataklar da firmamızda mevcuttur ve genellikle 250 kg ağırlığındaki kişiler için önerilir. Bu yataklar 150 cm veya 200 cm genişlikte mevcuttur.
·         Kariyer Medikal'den satın alınan veya kiralanan hasta yatağı modellerinde tam uzunlukta veya yarım boyda başlıklar, kilitlenebilir tekerler ve farklı yüksekliklerde yan korkuluklar bulunur. Lütfen sipariş verirken hastanızın durumunu göz önünde bulundurarak tercihinizi belirtin.
·         Hasta yatağı asla küçük bir alana sığdırılmaya çalışılmamalıdır. Yatağın hareketli parçaları için her iki tarafta yererli boşluklar ve bakıcıların hastaya kolay erişimi için geniş bir alan olmalıdır. Topraklı bir elektrik prizine yakın olmalıdır. Hastanın güvenliği ve konforu için yatağın tekerlekleri daima kilitlenmelidir.

Hasta Yatağı Hakkında Sık Sorulan Sorular  

Hasta yatağı nedir?

·         Hasta yatağı, hasta bir insanın bakımını kolaylaştıran özel bir yataktır. Çoğu hasta yatağı, hareketli yan korkuluklara sahip bir tek kişilik yatak boyutundadır. Yatağın konumu el krankları ile değiştirilebilir veya yatakta elektrikli bir kontrol varsa el kumandası üzerindeki düğmelere basarak değiştirilebilir.

Devlet veya sigortam kiraladığım hasta yatağı için ödeme yapacak mı?
·         Devlet hasta yatağı satın alma veya kiralama işlemleri için bir ödeme yapmamaktadır.
·         Hasta yatağımda bir şey ters giderse ne olur?
·         Emek Sağlık, hasta yataklarını firmadan çıkmadan önce kontrol eder ve denetler. Herhangi bir sorunun olmayacağından emin olarak yatağı size teslim ederiz, ancak size teslim ettikten sonra bir sorun oluşursa yatağı mümkün olan en kısa sürede ücretsiz olarak onarırız.

Kiraladığım yatağı satın almak istersem ne yapmam gerekiyor?

Emek Sağlık aynı zamanda yeni ve kullanılmış medikal hastane yatakları ve aksesuarlarını satmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar